ההסתדרות מכירה ומוקירה את תרומת עובדי תעשיית המזון
בימים אלה של סגרים ומגיפת קורונה, שבהם עובדי תעשיית המזון הישראלית עובדים ימים כלילות ונחשבים עובדים חיונים מבחינת המשק הישראלי, יזמו יו״ר ההסתדרות ארנון בר דוד, הסתדרות עובדי המזון והפרמצבטיקה בראשות אליעזר בלו ויו״ר ההסתדרות במרחב חיפה משה מזרחי, מתן תשורה לכבוד ט״ו בשבט.
"זהו צעד של הכרה בהתגייסות ובמאמץ בזמן חירום והוקרה בעובדי תעשיית המזון בישראל" אמר משה מזרחי יו"ר ההסתדרות במרחב חיפה.
מרים בלס, יו"ר אגף קהילה ושרות לפרט במרחב חיפה עברה בין חברות המזון, בהם טחנות הקמח וחברת יוניליבר, וחילקה את השי לט"ו בשבט בשם ההסתדרות.